blogname

112
deventernieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Politie vindt voorwerpen die mogelijk met steekpartij te maken hebben


Met speurhonden en forensisch rechercheurs is maandag onderzoek gedaan bij een flat aan de Karel de Grotelaan in Deventer. Het onderzoek heeft te maken met een steekpartij twee maanden geleden in de Zaanstraat in Deventer. Er werden voorwerpen gevonden die mogelijk met het misdrijf te maken hebben.

Op 5 oktober werd een 26-jarige man om het leven gebracht met een steekvoorwerp. Er werd een grootschalig rechercheonderzoek gestart. Kort na het misdrijf konden twee verdachten aangehouden worden. Zij zitten op dit moment nog vast.

De politie laat de voorwerpen die maandag zijn gevonden onderzoeken door het Nederlands Forensisch Instituut.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws